Altınova’da itfaiye teşkilatları fiilen ayrıldı

Altınova’da itfaiye teşkilatları fiilen ayrıldı

Yalova Altınova Belediyesi’nin TASKİB (Tavşanlı Altınova Subaşı Kaytazdere İtfaiye Birliği)’tan ayrılmasının ardından iki itfaiye teşkilatı resmiyetin ardından fiilen de ayrıldı

TASKİB, yeni yerini tamamlamasının ardından Altınova Belediyesi İtfaiye Binasında fiilen ayrıldı.TASKİB’in Altınova Belediyesi İtfaiye Binası’ndan ayrılışı nedeniyle Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, TASKİB Personeline teşekkür belgesi verdi.Altınova Belediyesi İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu, TASKİB Amiri İsmail Başaran, Tavşanlı, Subaşı ve Kaytazdere Belediye temsilcilerinin de katıldığı programda şartlar gereği böylesi bir durumun ortaya çıktığı vurgusu yapıldı.İlçede 2 itfaiye teşkilatının olmasının avantajlar doğuracağını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Biz, teşkilatımızı daha da güçlendireceğiz. Aynı çalışmayı TASKİB de yapacak. İki teşkilat arasından kesinlikle bir rekabet, yarış ya da sorun olmayacak. Hepimiz ilçemiz için görev yapıyoruz. Birbirimize destek, yardımcı olacağız” diye konuştu.

YALOVA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN