Yalova’da ramazan ayında denetimler artırıldı

Yalova’da ramazan ayında denetimler artırıldı

Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek üretimi yapan fırınlar ile pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik deneyimlerini sıklaştırdı

Vatandaşların sağlıklı ve uygun gramajlı ekmek tüketebilmesi adına rutin olarak Yalova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen kontroller, ramazan ayı dolayısıyla sıklaştırıldı. Ekipler, denetimlerde temizlik kurallarına uyulup uyulmadığını, çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığını, genel temizliği ve çalışmaları kontrol etti. Vatandaşın sağlığını ön planda tutan fırınlara teşekkür eden ekipler, denetimlerde eksiklik tespit ettiği fırınlara da uyarılarda bulundu.Zabıta ekipleri, özellikle ramazan ayında tüketimi artan gıdalara yönelik kontrollerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

YALOVA/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN