Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde yapılan operasyonlar kapsamında uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirdi

Operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı.Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak 13-20 Mayıs 2019 tarihleri arasında operasyonlar gerçekleştirdi. 3 ayrı operasyonda Ş.N., İ.Ç., M.A., E.T., İ.A., İ.İ., N.Y. ve A.Y. isimli 8 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar kapsamında şahısların ev, iş yeri ve üzerlerinde yapılan aramada ise 440 adet ecstasy hap, 32 gram metamfetamin maddesi, 16 gram skunk maddesi, 1 adet hassas terazi ile 2 adet tabanca ve 95 adet tabancaya ait fişek ele geçirildi.

YALOVA/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN