Yanal'dan ayrılık sinyali: Sorumlusu benim, ne gerekiyorsa yaparız

Yanal'dan ayrılık sinyali: Sorumlusu benim, ne gerekiyorsa yaparız

Galatasaray derbisi öncesi Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktörü Ersun Yanal, "Geçen yıldan beri stresi yönetemiyoruz, sorumlusu benim" dedi.

Süper Lig'in 22. haftasında Ankaragücü'ne konuk olan Fenerbahçe, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılırken teknik direktör Ersun Yanal maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

Kötü oynadıklarını itiraf eden ve bunun sorumlusunun kendisi olduğunu söyleyen Yanal, şu ifadeleri kullandı:

Top rakibe geçtikten sonraki geçişlerde uzun süredir görmediğimiz kadar kötü bir Fenerbahçe vardı. Topu geri kazanmadaki mesafe ve süreler arttı. Bu oyun dengemizi bozdu. Yaratıcı oyuncu konusunda sıkıntımız hep vardı. Geçişi daha sert oynamalıydık. Golü yedikten sonra, çok da saçma bir gol yedik. Maalesef o da bizim koordinasyonumuzu bozdu.

“KOLAY BİR SEZON GEÇİRMİYORUZ”

Geçen yıldan bu yana belki de Fenerbahçe bu stresi yönetememe konusunda en yetkisiz takım olarak görüyorum. Sorumlusu benim. Geçen yıldan bu yana taraftarların teveccühü ile birlikte zor bir sezon geçirdik. Yeni dönemde de kolay bir sezon geçirmiyoruz.

“TARAFTARLAR İNANCINI KAYBETMEMELİ”

Fenerbahçe futbolun her aşamasını, sporun, sivil toplum örgütü olma gücüyle birçok şeyi değiştirebilecek bir camia. Taraftarlarımız takıma ve başkanına inanmalı. İnançlarını kaybetmeliler. Hepimiz çok üzüldük. Bu üzüntüyü çalışarak geçebilirsiniz. Golü yedikten sonra, çok da saçma bir gol yedik. Maalesef o da bizim koordinasyonumuzu bozdu.

“BAŞKAN VE YÖNETİMLE MASAYA YATIRIRIZ”

Başta sayın başkanımızı ve yönetimimizi yalnız bırakmak, onları yalnız bırakmak istemiyorum. Fenerbahçe'nin menfaatleri ve çıkarları neyi gerektiriyorsa onun da arkasında dururum. Ne gerekiyorsa yaparız. Sorumlusu benim. Başkanımız ve yönetimle masaya yatırırız, karşılıklı olarak tartışırız ve ne gerekiyorsa taşın altına elimizi her zaman sokarız.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN