Yarım saatte dehşet! Tanımadığı 3 kişiyi bıçakladı

Yarım saatte dehşet! Tanımadığı 3 kişiyi bıçakladı

Bursa'da 25 yaşındaki İdris D. yarım saat içinde tanımadığı üç kişiyi bıçakladı. Polisler tarafından yakalanarak gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi. Hastaneye kaldırılan iki kişinin hayati tehlikesi var.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde dün meydana gelen olayda İdris D. isimli zanlı yarım saat içinde tanımadığı üç kişiyi bıçakla yaraladı. İddiaya göre zanlı, önce kaldırımda oturan Koray B.'nin yanına geldi ve telefonu ile cüzdanını istedi. Koray B.'nin tepki göstermesi üzerine çıkan tartışmada İdris D. Koray B.'yi iki yerinden bıçaklayarak yaraladı.

Kaçan zanlı izini kaybettirmek için metroya gittiğinde burada da güvenlik görevlisi Abdulllah Y. ile tartıştı ve güvenlik görevlisini bıçakla yaraladı. Buradan da kaçan zanlı, içinde müşteri olan bir taksiye bindi ve müşteri Ümit P.'nin "Neden bindin?" sorusunun üzerine Ümit P.'yi göğsünden bıçakladı. 

Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Abdullah Y. ve Ümit P.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İdris D. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Emniyetten çıkarken basın mensuplarının, "Neden yaptın?" sorusuna ise “Ben yapmadım, ben bilmiyorum” yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN