Yarış güzergahında kapanan yol sebebiyle 1 saat bekleyen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu

Yarış güzergahında kapanan yol sebebiyle 1 saat bekleyen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu

Kış Döneminde Antalya turizmini canlandırmayı hedefleyen uluslararası Grandprix Manavgat Kış Sezonu Antrenman Serisi hafta sonunda Manavgat’ta gerçekleştirildi

Side Antik Kent merkezinden start alan yarış nedeniyle Manavgat-Akseki yolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken vatandaşlar saatlerce beklemek zorunda kaldı. Araçların büyük çoğunluğunu hafta sonunu aileleriyle kara giderek değerlendirmek isteyenler oluştururken, Konya’dan hızlı trene gitmekte olan otobüslerin de olduğu gözlendi.

Sabah saatlerinde Side Antik Kent merkezinden start alan yarış nedeniyle Manavgat-Akseki Karayolu Hacıobası Mahallesi sınırlarında araçların geçişine izin verilmezken kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Saatlerce araçlarında mahsur kalan vatandaşlar, bu duruma tepki gösterdi. Uygulamayı keyf olarak nitelendiren vatandaşlar spora ve yarışmaya karşı olmadıklarını, bu tür yarışların daha uygun güzergahlarda vatandaşlar bilgilendirilmek suretiyle yapılması gerektiğini dile getirdiler. Vatandaşlar, en azından Manavgat-Alanya Karayolundan Akseki kavşağında bilgilendirme yapılabileceğini böylelikle vatandaşların bu yola girerek mahsur kalmaktan kurtulmuş olabileceğini de sözlerine eklediler.

ANTALYA/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN