Yasak Elma son bölümde Kaya geri döndü, kartlar yeniden dağıtılıyor!

Yasak Elma son bölümde Kaya geri döndü, kartlar yeniden dağıtılıyor!

Ekranların uzun soluklu dizisi Yasak Elma, yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce diziden ayrılan Barış Kılıç'ın oynadığı Kaya Ekinci'nin geri dönmesi, senaryoya nasıl yansıyacak merak konusu oldu. İşte, heyecan uyandıran son fragman...

Yasak Elma 107. bölüm neler olacak, diziseverler tarafından yakından takip ediliyor. Yıldız annesinin yaptığı büyük bir hatayı kayınvalidesine belli etmeden çözmenin yollarını arar ama kendini daha büyük bir kaosun içinde bulur.

YASAK ELMA 107. BÖLÜM FRAGMANI

yasak-elma-5745-galeri-resim-3c2defc3-5dbe-44e3-8e35-42a05c7c9478.jpg

107. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın 107. bölümü, 19 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de Fox TV'de izleyicisiyle buluşacak. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Yasak Elma tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Fox Play'i ziyaret edebilirsiniz.

Yasak Elma son bölümde neler oldu, göz atalım: Hasan Ali ve Ender yakınlaşması sonrasında, Ender, Şahika'yı son anda yarı yolda bırakır. Bu da Şahika'nın yeni bir plan yapmasına neden olur. Şahika'nın Ender'den alacağı intikam, eski defterleri açmaktan geçecektir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yasak Elma 107. bölüm özeti: Kaya'nın geri dönmesi, Ender'in bütün gelecek planlarını alt üst eder. Şahika, Kaya üzerinden Ender'i üzerek yenme derdindeyken, yaşadığı tesadüfler onu Ömer ile bir araya getirir. Yıldız, yalanın ortaya çıkmaması için mecburen Ender ile el sıkışır.

yasak-elma-5782-galeri-resim-88f51105-7538-4dd9-8f83-e5ab7e30a411.jpg

YASAK ELMA OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Soyata'nın kaleme aldığı, müziklerini Cem Tuncer, Ercüment Orkut, Efecan Tuncer'in yaptığı, yönetmenliğini Murat Öztürk'ün yaptığı Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosunda; Şevval Sam (Ender Çelebi), Eda Ece (Yıldız Kuyucu), Şafak Pekdemir (Zehra Argun), Vildan Vatansever (Aysel), Barış Aytaç (Caner Çelebi), Serkan Rutkay Ayıköz (Emir Yüksel), Melisa Doğu (Asuman Yılmaz), Barış Kılıç (Kaya Ekinci), Nesrin Cavadzade (Şahika Ekinci), Kuzey Gezer (Halit Can Argun), Berk Oktay (Çağatay Kuyucu), Erdal Özyağcılar (Hasan Ali Kuyucu), Bahtiyar Memili (Sedai), Gülenay Kalkan (Feride Taşkın), Nilperi Şahinkaya (Cansu Yıldırım), Emre Dinler (Ömer Kurtoğlu), Selin Uzal (Diana), Özlem Gezgin (Alev) gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN