Yasak Elma’nın 47’nci sezon finali bölümü izle: Yıldız, Ender’i öldüreceğini söyledi

Yasak Elma’nın 47’nci sezon finali bölümü izle: Yıldız, Ender’i öldüreceğini söyledi

Yasak Elma’nın 47’nci sezon finali bölümünü izlemek için çeşitli araştırmalar devam ediyor. Her hafta pazartesi günü FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 47’nci sezon finali bölümü ile ekranlara kısa süreli bir ara veriyor. Yasak Elma’nın sezon finali bölümünde Yıldız kapı dışarı ediliyor. Peki Yasak Elma’nın sezon finalinde ne oluyor? İşte detaylar…

Her hafta pazartesi günü ekranlara gelen FOX TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma, 47’nci sezon finali bölümü ile ekranlara kısa süreli bir ara verdi. Yasak Elma’nın 47’nci sezon finali bölümünde Yıldız, kapı dışarı oluyor. Halit, Yıldız’ın üstündeki mücevherleri de isterken, Yıldız ikinci kez şoke oluyor. Peki Yasak Elma’nın 47’nci sezon finalinde ne oluyor? İşte Yasak Elma 47’nci sezon finali bölümü…

Yasak Elma 47’nci sezon finali bölümünde ne oluyor?

Yıldız’a Ender tarafından kurulan tuzak bir şekilde işe yarıyor ve Yıldız Ender’in gözleri önünde kapının dışına konuluyor. Halit, Yıldız’ın ona tuzak kurduğunu zannederek Yıldız’ı kapı dışına atıyor. Yasak Elma'nın 47'nci sezon finali bölümünde; Yıldız ilk etapta yalvararak daha sonra da intikam yemini içerek giderken, Halit bir defa daha kapıyı aralıyor. Yıldız’ın üstündeki mücevherleri de alan Halit ‘senden benden hiçbir şey alamazsın’ sözleriyle Yıldız’ı şoke ediyor. Yasak Elma'nın 47'nci sezon finali bölümünde; Yıldız bu tavırla adeta büyük bir çöküntü yaşıyor. Masun olduğunu anlatan Yıldız'ın iki gözü iki çeşme oluyor. Ender de bu zaferin tadını çıkarmakla meşgul olurken, bir anda onu mahvedecek olan Yıldız’dan ilk öne Şahika’dır. Yasak Elma'nın 47'nci sezon finali bölümünde; Ender, Şahika’nın peşinde olduğunu öğreniyor. Yıldız da bu dönemde perperişan bir şekilde suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Fakat Halit bundan sonra Yıldız'ı düşünecek durumda değil. Yıldız, Ender’e o kadar çok öfkeli ki onu öldürebileceğini ifade ediyor.

19-05/28/yasak-elmanin-47nci-sezon-finali-bolumu-izle-yildiz-enderi-oldurecegini-soyledi.jpg

Yasak Elma'nın 47. sezon finali bölümünde; Yıldız evden atılmasının üzüntü içerisindeyken, Ender zaferinin keyfini süreceğini zannederek yanılgı içerisine girer. Şahika’nın neyin peşinde olduğuna uyanması çok kısa sürecektir. Yasak Elma'nın 47. sezon finali bölümünde; Yıldız kendi masumiyetini ispat etmek isterse de, Halit bundan sonra Yıldız’ı düşünecek hâlde olmayacaktır. Şahika planını uygulamaya koymak adına dört elle çalışmalarını sürdürürken, Yiğit’i bütünüyle kendi yörüngesine sokmuştur. Yasak Elma'nın 47. sezon finali bölümünde; Ender, Şahika’nın gerçek yüzünü Halit’e göstermek isterken düşmanının Yıldız gibi olmadığını ve çok büyük bir tehlikeyle yüz yüze olduklarını anlayacaktır.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN