2022 Black Cuma indirim günleri ne zaman? Black Cuma indirimleri başlangıç tarihi

2022 Black Cuma indirim günleri ne zaman? Black Cuma indirimleri başlangıç tarihi

Black Cuma ile ilgili araştırmalar Ekim ayına birkaç gün daha fazla hız kazandı. Alışveriş tutkunlarının sabırsızlanarak beklediği Black Cuma, her yıl olduğu gibi 2022 yılında da milyonlarca lira değerinde alışverişin yapıldığı günü kutlayacaklar. Peki, 2022 Black Cuma indirimleri ne zaman başlayacak?

Her yıl binlerce kişinin beklediği Kara Cuma yani 2022 Black Cuma indirim günleri için geri sayım başladı. Birçok teknoloji şirketi ve mağazası o gün birbirinden cazip indirimler sunuyor.

ABD'de Şükran Günü'nden sonraki ilk Cuma gününe Black Cuma denmektedir. 1932'den beri Noel alışverişlerinin başlangıç günü olarak kabul edilen Black Cuma, bu yıl 25 Kasım tarihine denk geliyor. Ülkemizde belirlenen bu günlerde birçok online satış sitesi ve firma çok farklı ve cazip indirimler sunuyor.

2022 Black Cuma indirim günleri ne zaman

BLACK FRİDAY NE ZAMAN ORTAYA ÇIKTI?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Şükran Günü'nün hemen ardından gelen ilk Cuma günü için tanımlanan Black Cuma, 1932 yılından beri Noel alışverişlerinin başladığının sinyalini vermektedir. o günde mağazalar çok erken saatlerde açılarak geç saatlere kadar hizmet verirler. Beklenmedik ve cazip indirimlerin sunulduğu Black Cuma günü tatil olarak kabul edilmez. ABD'nin yanı sıra Black Cuma, dünyanın birçok ülkesinde etkinlik olarak düzenlenmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN