Ahmet Davutoğlu Mevzular Açık Mikrofon programı ne zaman yayınlanacak? BabalaTV yeni bölüm yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Ahmet Davutoğlu Mevzular Açık Mikrofon programı ne zaman yayınlanacak?  BabalaTV yeni bölüm yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

YouTuber Oğuzhan Uğur’ın siyasi liderleri konuk ederek Mevzular Açık mikrofon programı herkesin merakla ve ilgiyle takip ettiği programlar arasında yer alıyor. Herkes tarafından merak Mevzular Açık Mikrofon programına konuk olacak olan Ahmet Davutoğlu’nun programa ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor. Peki Mevzular Açık Mikrofon yeni bölüm ne zaman? Mevzular Açık Mikrofon Ahmet Davutoğlu bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte yeni bölüme dair detaylar…

Herkes tarafından merakla izlenen yapımlar arasında olan YouTuber Oğuzhan Uğur’un siyasi liderleri konuk aldığı Mevzular Açık Mikrofon programının yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı araştırılıyor.

Eski Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı ve Gelecek Partisi’nin kurucu genel başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı Mevzular Açık Mikrofon programının ne zaman yayınlanacağı programın izleyicileri tarafından merakla araştırılıyor.

AHMET DAVUTOPĞLU

Daha öncelerde de Ümit Özdağ, Cem Uzan, Muharrem İnce ve Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun katıldığı Mevzular Açık Mikrofon programına bu seferde siyasi isimlerden birisi olan Ahmet Davutoğlu katıldı.

mevzular açık mikrofon

Ahmet Davutoğlu’na HDP’nin 6’lı masada olup olmadığı, terör olayları ve Türkçe Olimpiyatları soruları gibi katılımcılardan birçok soru geldi. Davutoğlu, zaman zaman kendisine sorulan sorular karşısında gerildi.

mevzular açık mikrofon

Karşıt görüşlerden insanların bir araya gelerek soru sorduğu programda en dikkat çekici anlardan birisi ise Türkçe olimpiyatları sorusuydu.

mevzular açık mikrofon

Ahmet Davutoğlu kendisine sorulan o soruya “Hocaefendi demedim, ne konuştuğumu bilirim” dese de kendisine ait ses kaydı dinletildi.

O soruya karşılık söylediği sözler ise sosyal medyada gündem oldu.

AHMET DAVUTOPĞLU

AHMET DAVUTOĞLU'NA SES KAYDI DİNLETİLDİ

6 Ekim Perşembe günü yayınlanması planlanan ve tamı tamına 10 saat süren programın fragmanına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

MEVZULAR AÇIK MİKROFON YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN