Alan da satan da memnun! Palamut en bereketli sezonunu yaşıyor! Vatandaş kapış kapış alıyor!

Alan da satan da memnun! Palamut en bereketli sezonunu yaşıyor! Vatandaş kapış kapış alıyor!

Palamutun Karadeniz'de en bereketli sezonlarından birini geçirdiği şu günlerde hem balıkçılar hem de vatandaş palamutun fiyatından memnun durumda. İşte balık sezonunun son durumu...

Ülkemize Karadeniz'den de sevindirici haber geldi. Denizlerden avlanan palamut rekor kırdı. Fiyatlarda da buna göre indirimler arttı tanesi 25 TL ile 60 TL arasında satışa sunulmaya başlandı.

Palamut bu yıl bereketli bir mevsim geçiriyor. Balıkçı tezgahları boy boy palamutlarla süslenmeye başlandı. Balık yemek isteyen bir çok vatandaş balıkçı tezgahlarında sıralar oluşturuyor. Fiyatlar ise geçen dönemlere kıyasla uygun durumda. Boyuna göre palamutlar 25 TL ile 60 TL fiyatlarında halkla buluşuyor. 

Palamut fiyatları düştü vatandaş akın etti!

En çok satılan balık palamut!

Balık satıcısı olan Onur Can Köse balık satışlarında ilk sırayı alan balığın palamut olduğunu ve palamutun da bol bol bulunduğunu ifade etti. 600-700 gram palamutun fiyatının 35 lira olduğunu söyleyen Köse vatandaşın talebinden de memnun olduklarını sözlerine ekliyor. Vatandaşlar ise palamutun fiyatından oldukça memnun. Fiyatlarda herhangi bir anormallik olmadığını söyleyen vatandaşlar en çok palamut aldıklarını söylüyorlar. Diğer balık türlerinde ise hamsi 60 TL, barbun 40 lira, mezgit 40 lira, istavrit 40 lira, çinekop 80 lira, somon 60 lira, çupra ve levrek de 150 liradan satılıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN