Black Cuma ne zaman başlıyor? Kara Cuma indirim günleri ne zaman? 2022 Black Cuma başlangıç tarihi

Black Cuma ne zaman başlıyor? Kara Cuma indirim günleri ne zaman? 2022 Black Cuma başlangıç tarihi

Yabancı ülkelerde işleyişe geçen black friday günü ülkemizde de her sene düzenli olarak gerçekleşirken mağazalarda büyük indirim düzenlenmektedir. 2022 black friday ne zaman? 2022 kara cuma anlamı nedir? Black friday ne demek?

Her sene belirli bir günde gerçekleşen black friday günü büyük indirim gerçekleşmektedir. Birçok kişinin bu indirimlerden yararlanması üzerine black friday ne zaman sorusuna yanıt aranmaktadır. Kara cuma bu sene ne zaman başlıyor? Black Cuma bu sene var mı? 2022 Black friday hakkında tüm detaylar 

BLACK FRİDAY NE ZAMAN? 

Her sene gerçekleşen black friday kara cuma olarak adlandırılırken bu sene 25 Kasım 2022 tarihine denk gelmektedir. Büyük indirimlerden yararlanmak isteyenler kara cuma günü birçok fayda göstermektedir.

Black friday kimdir?

BLACK FRİDAY NE DEMEK? 

ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk cuma gününe black friday denir. Gün 1932 yılından bu zamana kadar Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilirken mağazalar çok erken saatte açılması ve geç kapanması üzerine şok edici indirimler üzerinden satışlar gerçekleşmektedir. Resmî tatil sayılmayan black friday Kanada ve İngiltere’de gerçekleşmeye devam ederken birçok resmî internet üzerinden iş yapan çeşitli şirketlerde indirimler gerçekleşmektedir. Walmart gibi ünlü mağazalar her yıl kapılarını müşterilerine daha erken açıp işçilerin mesaisi diğer günlere göre yoğun geçmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN