Bu Saç Modelleri Güzelliğinize Güzellik Katacak! Güzel ve Genç Görünmenizi Sağlayacak 6 Saç Modeli

Bu Saç Modelleri Güzelliğinize Güzellik Katacak! Güzel ve Genç Görünmenizi Sağlayacak 6 Saç Modeli

Yaşımız ilerledikçe görünüşümüzün değişmemesi elde değil ve kullandığınız saç stiliniz sizi daha yaşlı veya genç gösterebilir Saçınıza ufak dokunuşlar yapmak bile sizi olduğunuzdan daha genç gösterecektir. Bu sebeple şimdi olduğunuzdan sizi daha genç gösterecek 6 saç modelini sizler için bir araya getirdik.

Sizleri daha genç göstermek için hazırladığımız bu haberimizde birbirinden güzel saç modellerini derledik ve en iyi 6 saç modelini hazırladık. Yaşlanmaya karşı verdiğiniz mücadelede bu saç modellerinin size çok daha faydası olacak. Size ilham sağlayacak genç gösteren saç modelinin vereceği etkiden son derece memnun kalacaksınız.

KISA SAÇ KESİMİ

Yaş farketmeksizin neredeyse her kadına yakışan kısa saç modeli sizleri gençleştirmeye çok daha yakın. Kısa saç modeli yüz hatlarınızı çok daha belirgin göstereceğinden dolayı aşırı olmasından kaçınmakta fayda var.

kisa-sac.jpg

BOB KESİM SAÇ MODELİ

Doğal olarak saçınızda bukleleriniz veya dalgalarınız varsa bob saç kesim modeli size göre bir model olacaktır bob kesimin kıvırcık saçlarda en beğenilenler arasında.

bob-sac.jpg

KAHKÜL SAÇ MODELİ

Herkesin kestirmekten biraz kaçındığı saç modeli olan kahkül fakat uygulandığı zamanda güzel sonuçlar alınan bir modeldir. Her yaşa uyumluluk sağlayabilen bu kesim genç gösteren saç modellerinin arasında yerini alıyor.

kahkul-sac-modeli.jpg

KATLI SAÇ KESİM MODELİ

Uzun saçlarınız var ve kestirmeye çekiniyorsanız ozaman katlı saç kesimi tam da size göre bir kesim olacaktır katlı kesim modeli sizi daha genç gösterecek ve saçlarınızın daha dolgun görünmesini sağlayacaktır.

kisa-katli-sac.jpg

PIXIE SAÇ MODELİ

Herkes tarafından sevilen pıxıe saç kesimi bu senin en popüler saç kesimlerimden biri olmaya devam ediyor. Her ne kadar klasik bir model olsa da kestirmek cesaret istiyor. Bakımı ve zahmeti çok daha kolay olan bu kesimin sizi çok daha genç göstereceğinden eminiz.

pixie-sac.jpg

LOB SAÇ MODELİ

Genel olarak ünlü kişilerin tercih ettiği lob saç modeli yine her yaştan kadının kullanabileceği bir kesim. Uzun bob kesim olarak tanınan bu model yüz hatlarınızı ortaya çıkararak sizi fazlasıyla genç gösterecektir.

lob.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN