Bugün iki burca çok iyi haber var! İşte 24 Kasım burç yorumları...

Bugün iki burca çok iyi haber var! İşte 24 Kasım burç yorumları...

Bugün Koçlar için harika bir gün olacak, girdikleri tüm sınav ve toplantılarda çok başarılı olacaklar. Başaklar için ise iş yerinde işler harika gidiyor ve bu sayede bu çarşamba ön planda olacaksınız. Bugün Balıklar için ise işler pek iyi gitmeyecek.

24 Kasım 2021

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Çarşamba, eğitim çabalarıyla uğraşan tüm Koçlar için harika bir gün olacak. Sınavlarda, toplantılarda ve bu tür diğer etkinliklerde çok dikkatli olacaksınız.

İşlerin nasıl gittiğini anlamak için yeni bilgilere de erişebileceksiniz. Bazı Koçlar buldukları şeylere şaşıracaklar.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir meslektaşınızın şirketini o kadar çok takdir ediyorsunuz ki, onunla yeni bir projede çalışmak için ortak hareket ediyorsunuz. Bu tür etkinliklere başlamak için harika bir gün.

Bazı insanların olan biten bazı şeyler hakkında kafaları biraz karışıktır ve onlara bazı şeyleri açıklamanız gerekebilir, bu sizi çok mutlu etmeyecektir.

İKİZLER (22 Mayıs - 21 Haziran)

Ailenizin size verdiği tavsiyelerden uzaklaşıyorsunuz ve görünüşe göre bir başkasının gelip sizi kurtarmasını bekliyorsunuz.

Özellikle partneriniz size yardım etmiyorsa, akşamları daha fazla baskı altında olma ihtimaliniz yüksek.

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Kendinize çok fazla baskı uyguladığınız anlaşılıyor ve bu, insanlarla etkileşime geçme şeklinizde ortaya çıkıyor.

Ayrıca işte yapmanız gereken bir şey sizi bunaltıyor ve görünen o ki, bunu hazır olması gereken zamanda halletmek için fazladan birkaç saat ayırmanız gerekiyor.

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Arkadaş çevrenizde biraz rekabet var ve siz bundan bir nevi uzak durmaya çalışıyorsunuz.

Akşam birlikte bir şeyler yapmaya karar verirseniz, partnerinizle gerçekten iyi vakit geçireceksiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İş yerinde işler harika gidiyor ve bu sayede bu Çarşamba ön planda olacaksınız. Öte yandan, işlerin iyi gitmesine karşın, yaptığınız işten çok memnun olmayabilir ve arkadaşlarınızla veya yakınlarınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Herkes ve her şey için zaman var ama aynı zamanda biraz sakinleşmeniz ve olanlardan zevk almanız gerekiyor.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu sizin için oldukça karışık bir gün olacak çünkü farklı kaynaklardan gelen farklı görüşleri uzlaştırmanız gerekecek.

Bazı durumlarda, neler olup bittiğini anlayabileceksiniz, bazılarında ise sorunun nerede olduğunu gerçekten anlamak için biraz zaman ve çaba harcamanız gerekecek. Ancak başkalarının yardımına ihtiyaç duymayacaksınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu çarşamba kelimelerinizi iyi seçmeniz gerekecek, aksi takdirde özellikle iş yerinde bazı çatışmalar çıkabilir.

Bazı yerliler sağlıkla alakalı yönlerle çok ilgiliyken, diğerleri oldukça ihmalkardır, ancak birinin bir şey söylemesi veya herhangi bir şekilde eleştirmesi durumunda hemen saldırıya geçer.

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Mevcut eğilim, belki de şimdiye kadar onları görmezden geldiğiniz için, bir süredir olan bazı şeyleri sıralamanızı sağlayacak.

Kaçırdığınız ve güncellemeniz gereken oldukça fazla bilgi var. Eşinizin kişisel bir konuda yardımınızı talep etmesi de ihtimal dahilinde.

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Günün monotonluğunu kırmaya çalışıyorsunuz ama görünüşe göre özellikle işinizde ihmal etmemeniz gereken bazı detaylar var.

Günün ilerleyen saatlerinde hayatınızda pek çok şey oluyor ve finans sektöründeki iyi haberlerden de yararlandığınız görülüyor.

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Özellikle iyileştirme ihtiyacı varsa ve fark yaratabiliyorsanız, uzak akrabalarla daha iyi iletişim kurmanız gerekir. Bu çarşamba, insanlara karşı oldukça sert olma eğiliminde olacaksınız.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Belki yakın bir arkadaşınızla ilgili üzerinizde kötü bir etki var ve görünüşe göre getirdikleri bazı haberler ya da yaptıkları bir şey bu çarşamba sizi kendi işinizden uzaklaştıracak.

Bundan kurtulmanız biraz zaman alacak ama sonunda başaracaksınız. Bu, her türlü keşif için harika bir gün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN