Dikkat... MGM'den o iller için sarı kodlu uyarı geldi! Resmen kış gelecek!

Dikkat... MGM'den o iller için sarı kodlu uyarı geldi! Resmen kış gelecek!

Kış Kapıda geliyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu ve yeni hafta için hava tahminini yayınladı. Rapora göre, ülkeye soğuk hava geliyor. Ayrıca 6 il için de sarı alarm verildi. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Genel olarak mevsim normallerinin üzerine çıkan sıcaklıkların kuzey ve iç batıda düşeceği ve mevsim normalleri civarına ineceği ve doğu bölgelerinde normalin üzerinde kalacağı tahmin ediliyor.

SARI KODLU UYARI

Bolu, Zonguldak, Karabük, Kastamonu, Bartın ve Düzce için Pazar günü sarı kodlu yağmur uyarısı yapıldı. Yağışlar İstanbul dahil tüm Marmara bölgesini de etkileyecek.

Sarı Kodlu Uyarı: Hava durumu potansiyel olarak tehlikeli: Tahmin edilen hava olayı olağandışı olmasa da, hava koşullarından etkilenebilecek faaliyetlerde dikkatli olunmalıdır.

HAVA DURUMU NASIL SEYREDECEK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinde yer yer parçalı, zaman içinde aralıklı bulutlu, şiddetli yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlı Marmara, Kuzeybatı İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Kütahya'da yağmur ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Yarın öğle saatlerinden sonra Zonguldak, Bartın ve Karabük çevresinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN