Ehliyet sınav tarihleri 2022

Ehliyet sınav tarihleri 2022

Ehliyet sahibi olmak isteyen insanlar internet üzerinden ehliyet ile ilgili detaylı bilgileri araştırmaya devam ediyor. Peki ehliyet ücretleri ne kadar oldu? Ehliyet sınavları ne zaman? Tüm detaylar haberimizde.

İnsanların son dönemlerdeki gündemlerinden biri de ehliyet fiyatları ile ilgili oldu. Peki ehliyet kurs ücretleri ne kadar oldu? Ehliyet çıkarma ücretleri ne kadar? Ehliyet sınavları ne zaman başlıyor? Ehliyet sınavları ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EHLİYET KURS ÜCRETLERİ

Ehliyet almak için kurs ücretlerinin 3 bin 100 TL'den başlayarak 6 bin 484 TL'ye kadar yükseldiği öğrenildi. Motosiklet, otomobil, kamyonet gibi tüm araçların ehliyetlerinin de farklı olduğu biliniyor.

2022 Senesi Ehliyet Sınav Ücretleri

B SINIFI EHLİYET

En çok alınan B sınıf ehliyet ile ilgili de araştırmalar devam ediyor. B sınıfı ehliyet için en düşük fiyat 2022 senesi için 3 bin 100 TL olarak belirlendi. Ehliyet kurs fiyatları değişkenlik gösterebilse de sınav ücretleri ve ehliyet çıkarma ücretleri değişmiyor. Ehliyet kursu ardından ilk olarak uygulanan yazılı sınav basamağı için daha önceden çıkmış sınav sorularını çözmek epey avantajlı olacaktır.

EHLİYET ÇIKARMA ÜCRETİ

2022 senesi için ehliyet çıkarma ücreti ehliyet türlerine göre değişkenlik göstermektedir. A, A1 ve A2 ehliyetlerin çıkarma ücretleri 543 TL'dir. B sınıfı ehliyet çıkarmanın ücreti 2022 senesi için 1.462 TL'dir. C sınıfı ehliyetlerin çıkarma fiyatı da 2022 senesi için 2 bin 800 TL olarak belirlenmektedir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN