Exxen ücretsiz deneme üyeliği ile maç izlenir mi? Exxen deneme aboneliği nedir, neler izlenir?

Exxen ücretsiz deneme üyeliği ile maç izlenir mi? Exxen deneme aboneliği nedir, neler izlenir?

Exxen deneme aboneliği ile maç izleyebilir miyim? Exxen deneme aboneliği ile Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarını izleyebilir miyim? soruları son günlerin yanıtları aranan soruları arasında yer alıyor. Bilindiği üzere UEFA Avrupa Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Konferans Liginin maçları Exxen platformunun yayın haklarında yer alıyor. Tuttukları takın karşılaşmalarını izlemey isteyen futbolseverler Exxen Deneme aboneliği ile maçları izleyip izleyemeyeceklerini merak ediyorlar.

Avrupa'nın en heyecanlı futbol maçları Exxen'de yayınlanıyor. Takımlarımızın çoğu aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi ve konferans liglerinde mücadele ediyor. Ülkemizde Exen, Avrupa Kupası'nı yayınlama hakkına sahiptir. ExxenSpor, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarını hem kesintisiz olarak hem de HD kalitesinde izlemenizi sağlar. Exxen ücretli bir platformdur ancak 1 TL'ye 7 günlük deneme aboneliği de sunuyor. Bu kapsamda 'Exxen deneme aboneliği ile maç izleyebilir miyim?' sorusu sürekli gündemide yer alıyor.

EXXEN ÜCRETSİZ DENEME ÜYELİĞİ İLE MAÇ İZLENİR Mİ?

Exxen ücretsiz deneme üyeliği ile maç izlenir mi

Exxen her geçen gün ilgi çekici içeriklerle abone tabanını büyütüyor. Acun Ilıcalı'nın oluşturduğu platform, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi karşılaşmalarının tüm yayın haklarını da alarak spor dünyasına giriş yaptı. Henüz Exxen üyesi değilseniz 1TL ile deneme üyeliği kullanabilirsiniz. Sadece 1TL ile bir hafta boyunca Exxen içeriğini sınırsız görüntüleme şansına sahip olabilirsiniz.

Exxen, yeni üyeler için 1 TL deneme üyelik hizmetini tanıtımını yaparken Exxen deneme aboneliği ile ExxenSpor'un izlenemeyeceğini duyurdu. Exxen deneme aboneliği, bir hafta boyunca dizi ve film izlemenize izin verir, ancak Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi veya Konferans Ligi maçlarını izleyemez.

EXXEN DENEME ÜYELİĞİNİN MALİYETİ NEDİR?

Kampanyada deneme üyeliği 1 TL'dir. Yepyeni Exxen içeriğini izlemeye başlamak için şimdi kayıt yapabilirsiniz. En son Exxen içeriğini istediğiniz zaman, istediğiniz yerde izleyebilirsiniz. Deneme üyeliği 7 gün ile sınırlıdır.

EXXEN'E NASIL ABONE OLUNUR?

Exxen platformuna üye olmak kolaydır. Exxen'e üye olmak için şu adımları izlemelisiniz:

1- www.exxen.com'a gidin, adınızı, soyadınızı, e-posta adresinizi girin ve Kayıt ol butonuna tıklayın.

2- Bir şifre oluşturun, telefon numaranızı girin ve İleri düğmesine tıklayın.

3- Doğrulama kodunu girin

4- Kullanmak istediğiniz abonelik planını seçin

5- Paketinizi seçtikten sonra sağ alt köşedeki 'Ödeme adımına geç' kutusuna tıklayın.

6- Kredi kartı bilgilerinizi girin ve Onayla ve Abone Ol butonuna tıklayın.

EXXENSPOR'A SMS İLE NASIL KAYIT OLUNUR?

TürkTelekom, Vodafone veya Turkcell hatlı telefonunuzdan 9300 yazıp ExxenSpor paketinizi başlatabilirsiniz.

Aylık ExxenSpor RKLMVar paketi için mesajda " EXXENSPOR " ExxenSpor RKLMYok aylık paketi için de mesaja "EXXENSPOR" yazarak 9300'e gönderin.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN