Green Card başvuru tarihleri belli oldu!

Green Card başvuru tarihleri belli oldu!

Bir çok insanın hayallerini kurduğu Green Card başvuruları için tarih açıklandı. İşte detaylar...

 

Green Card resmi olarak BD Kongresi tarafından yapılması zorunlu Çeşitlilik Göçmenlik Programı olarak biliniyor ve ABD'de süresiz yaşama ve çalışma hakkı tanıyor. Her sene çekilişle az göçmen gönderen ülkelerde çekilişle verilen Green Card için bu sene yapılacak başvuruların tarihleri açıklandı.

Green Card başvuruları ne zaman başlıyor?

Bu sene toplamda 55 bin kişiye verilecek olan Green Card başvuruları 5 Ekim 2022-8 Kasım 2022 tarihleri arasında alınacak.

Green Card'a başvurmak için ücret isteniyor mu?

Green Card'a başvurmak için herhangi bir ücret vermenize gerek yok aynı zamanda Green Card başvuruları için bu yıl pasaport zorunluluğu da kaldırıldı. Başvurularda sadece en az lise mezunu olmak yeterli oluyor. 18 yaşından büyük olmak lise mezunu olmak (lise mezunu değilseniz en az 2 yıl uzmanlık gerektiren bir işte çalışmış olmanız gerek) başvuru yapabilirler.

Sahte sitelerden başvuru yapmayın!

Green Card başvuruları çok fazla insan tarafından takip edildiği için bunu bilen dolandırıcılar sahte siteler üzerinden insanların paralarını çalmaya yönelik hamleler yapmaktalar. Başvurular sadece www.dvlotters.state.gov sitesi üzerinden yapılacaktır. Başvuru sonrası verilecek olan numarayı saklamalısınız...

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN