Yinon Muallem: İstanbul bana çok ilham verdi | Hayat Güzeldir

Hande Kumru bugün, konuğu Yinon Muallem ile birlikte 'Hayat Güzeldir' dedi. Hayat hikayesini sevenleri ile paylaşan Muallem, müzisyen olma yolunda nasıl ilerlediğini ve İstanbul'un kendisi için ne kadar büyük bir anlam taşıdığını dile getirdi. Muallem, "Dünyada böyle güzel ülke görmedim, İstanbul bana müzik anlamında çok ilham verdi" dedi.

Yaşama dair her şeyi bulabileceğiniz Hande Kumru ile Hayat Güzeldir kaldığı yerden devam ediyor.Hayat Güzeldir'e Müzisyen-Besteci-Yazar Yinon Muallem konuk oldu.

22 yaşında Orta Doğu ğerküsyonu çalmaya başladığını söyleyen Muallem, falafel caz ürettiğini söyledi. Falafel cazı Ortadoğu ve cazın birleşimi olarak tanımlayan Muallem, sanatın önemine de değindi. 2002'de ilk albümü çıktığını ve toplam 11 albümü olduğunu ve yaklaşık 100 parçasının olduğunu belirtti. Muallem, "Sanat yoksa hayat yoktur. Bazı insanlar sadece güç ve politika düşünüyor" diyerek sitem etti. Babasının kendisine çok destek verdiğini ve yakın zamanda babasını kaybettiğini dile getiren Muallem, babası için bir bestesini paylaştı. İstanbul'un kendisi için müzik anlamında çok ilham verdiğini belirten Muallem, 'dünyada böyle güzel ülke görmedim' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN