Filiz Özkol: Muhalefet yer değiştirecek | Hayat Güzeldir

Hande Kumru konuğu Filiz Özkol ile birlikte 'Hayat Güzeldir' dedi. Astrolojinin tanımını yapan Özkol, nasıl Astrolog olduğunu, bu yolda nasıl ilerlediğini paylaştı. Burçları yorumlayan Özkol, siyaset hayatında muhalefetin yer değiştireceğini, Türkiye'yi Ekim ayında yeni gelişmelerin beklediğini söyledi.

Yaşam enerjisi bulduğunuz program Hande ile Hayat Güzeldir, yolculuğuna yeni konukları ile kaldığı yerden devam ediyor. Bu hafta konuk, Astrolog Filiz Özkol oldu. Kendisini Astrologların temel taşlarından biri olarak tanımlayan Özkol, astroloji macerasını izleyiciler ile paylaştı. Küçükken gezegen resimleri biriktirdiğini söyleyen Özkol, Türkiye'de şu anki Astroloji eğitimlerini eleştirdi. Zamanında kitabını imzalatanların şimdi Astrolog olduğunu da aktaran ünlü Astrolog, bir insanın astrolog olması için matematiksel zekaya sahip olması gerektiğinin altını çizdi. Her kişinin kendine özel Astroloji haritası olduğunu belirten Özkol, burçları nelerin beklediğini paylaştı ve Türkiye'deki siyasete yönelik ise Türkiye'yi Ekim ayında yeni bir dönemin beklediğini, muhalefetin yer değiştireceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN