Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak, hangi tarihte? 5 Aralık Pazartesi Kabine Toplantısı yapılacak mı?

Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak, hangi tarihte? 5 Aralık Pazartesi Kabine Toplantısı yapılacak mı?

Genellikle Pazartesi günleri gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın bu hafta yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak sorularına yanıt aranmaya başlandı. 5 Aralık 2022 Kabine Toplantısı var mı? Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren konuların masaya yatırılacağı Kabine Toplantısının ne zaman yapılacağı araştırılmaya başlarken bu Pazartesi toplantı olup olmadığı merak edildi. Son gerçekleşen Kabine Toplantısında terör, sözleşmeli personellere kadro gibi konular masaya yatırıldı. 5 Aralık 2022 tarihinde Kabine Toplantısı var mı?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine toplantısı 15 günde bir olarak düzenleniyor. Son olarak 28 Kasım 2022 tarihinde yapılan toplantının devamında 12 Aralık 2022 tarihinde düzenlenmesi tahminler doğrultusunda.

SON KABİNE TOPLANTISI GÜNDEMİ

EYT düzenlemesine dair kritik açıklamalar yapılırken sözleşmeli olan personellere kadro konusu ele alındı. Kamuda sözleşmeli olarak görev alan vatandaşların kadroya geçmesinde 3 yıl statüsü aranacak. 3 artı 1 olarak zaman dilimi tamamlandığında ise yine aynı haklar devamlılığı sürecek. Kamu çalışanlarının önemli sorunu sözleşmeli kadro için 424 bin sözleşmeli çalışanın kadroya geçmesi hedefleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN