Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru soruldu mu, ne zaman sorulacak? Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ne? Batu Alıcı ne kadar, kaç TL kazandı?

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru soruldu mu, ne zaman sorulacak? Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ne? Batu Alıcı ne kadar, kaç TL kazandı?

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde tarihe geçecek olay yaşandı. Uzun zamandır 1 milyon değerinde soruyu açtıran olmamıştı. Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşamki bölümünde Batu Alıcı, MSB resmi sitesinde yer alan Atatürk'in boy, kilo ve ayakkabı numarasına ilişkin soruyu doğru bilerek 1 milyon TL'lik soruyu açtırdı. Peki Batu Alıcı kimdir, kaç yaşında?

3 yıl aradan sonra ilk kez bir yarışmacı milyonluk soruyu açtırmayı başardı. Dün akşam yayınlanan bölümde Batu Alıcı henüz 20 yaşında olup zekası ve efendiliğiyle alkış aldı. Batu Alıcı kimdir, mesleği ne? Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı ne kadar kazandı? İşte detaylar...

BATU ALICI KİMDİR?

Henüz 20 yaşında olan Batu Alıcı, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik elektronik mühendisliği bölüm öğrencisi olarak okuluna devam etmektedir. Aslen Bursalı olan yarışmacının babası makine mühendisi annesi ise tekstil mühendisidir. 2020 yılında girdiği üniversite sınavında 404 puan alarak tercih yaptığı okula girme şansı buldu. Aynı zamanda kayak sporcusu olan Alıcı, okulun takımında yer alıyor.

Batu Alıcı kim milyoner olmak ister

 400 bin TL'lik soru da Atatürk'ün boyu, kilosu ve ayak numarası sorulurken Alıcı doğru yanıtı vererek 1 milyon TL'lik soruyu görme hakkı kazandı. Fakat yarışmanın süresinin bitmesinden ötürü 1 Milyon TL'lik soruyu ve ne kadar kazandığını bir sonraki bölümde hep beraber göreceğiz.  

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN