Köpeği suratından bıçakladılar

Köpeği suratından bıçakladılar

Büyükçekmece'de esnafın baktığı Sarı isimli köpek kimliği belirsiz iki kişi tarafından bıçaklandı. Yaralı köpeğe 6 dikiş atıldı.

Esnafın beslediği Sarı isimli köpek kimliği belirsiz iki tarafından gece yarısı bıçaklandı.

Köpeğin bıçaklanma anları ise esnafın güvenlik kamerasına yansıdı. Olay 10 Ekim günü saat 01.00 sıralarında gerçekleşti.

2948177.jpg

Kanlar içerisinde tatlıcı dükkanına gelen Sarı esnaf tarafından veterinere götürüldü. Sarı'ya yapılan müdahalenin ardından yüzüne 6 dikiş atıldı.

2948180.jpg

Çevredeki güvenlik kameralarına da yansıyan saldırı olayının faillerinin hala yakalanamadığını belirten iş yeri sahibi Mustafa Durmaz, "Biz akşam burada çalışıyorduk. Köpek müşterilerin arasında geziyor, müşteriler onu seviyor. Bir şekilde buradaki herkes ile kaynaşmış. Milletin çocukları gelip, seviyor. Gece saatlerinde 2 şahıs vardı. Onlarla herhalde bir sorun oldu. Onlar bunu kızdırdı ya da başka bir şey oldu. Buradaki vale arkadaşlar, 'Köpeğe bir şey oldu' dediler. Geldim, baktım kan revan içinde. Gözünden kan geliyor. Gözünün kenarından bıçaklanmış. Biz arabaya bindirdik. Hemen veterinere götürdük. Şu anda iyi. Tedavisi devam ediyor. 4 gün sonra dikişleri alınacak" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN