Meteoroloji'den Trakya ve Ege için son dakika kuvvetli sağanak uyarısı

Meteoroloji'den Trakya ve Ege için son dakika kuvvetli sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Trakya ve Kıyı Ege'yi etkilemesi beklenen şiddetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Edirne, İzmir, Aydın, Muğla'yı etkileyecek yağışlar nedeniyle vatandaşın dikkatli olması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu tahminlerine göre, Trakya ve Kıyı Ege'de yarın kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

meteoroloji-1.png

Meteoroloji, ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ege'de yağışların Çanakkale'nin güney ve Balıkesir'in batı ilçeleri ile İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli olmasının beklendiği kaydedildi.

Trakya'da ise yağışların Edirne ve Kırklareli ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

meteoroloji-2.png

YAĞIŞ EDİRNE'DE ETKİLİ OLDU

Edirne’de başlayan sağanak yağmur yer yer etkili olurken, yağmura hazırlıksız yakalananlar kapalı alanlara sığındı.

Edirne’de hızlı başlayan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Kentin en kalabalık caddelerinden olan Saraçlarda vatandaşlar yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken, bazı kişiler de tedbirli davranarak yağmurdan şemsiyeleriyle korundu.

Yağmura yollarda yakalanan kişiler ise ıslanmamak için tente ve saçak altlarına sığındı.

Öte yandan, sağanak sonrası yollarda su birikintileri oluştu. Bazı araç sürücüleri yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Yağmur, yer yer etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN