Şahan Gökbakar: TRT özel hayatımı ihlal etti

Şahan Gökbakar: TRT özel hayatımı ihlal etti

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, gündemde var olan Marmaris'teki evi hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı ve TRT'nin evinin üzerinde drone uçurduğunu söyleyerek özel hayatının ihlal edildiğini dile getirdi.

Şahan Gökbakar Marmaris'te satın aldığı ev ve önündeki iskele için kaçak yapıldığı iddialarına ilişkin olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Paylaşımında TRT, TRT Haber, DHA, ATV, Sabah, Milliyet, Hürriyet ve Posta gazetelerini etiketleyen Gökbakar, "TRT olarak evimin üzerinde drone uçurdunuz, ana haber bülteninde özel hayatımı ihlal ettiniz, eşim ve iki çocuğumda yaşadığım, evimin yerini iyi kötü herkese ifşa ettiniz" dedi.

Gökbakar, kişisel Instagram hesabındaki paylaşımında Kaz Dağları'yla ilgili yaptığı paylaşımdan sonra üzerine gelindiğini açıklarken, "Günlerdir hakkımda yalan haberler yayınladınız. Beni ve ailemi taciz ettiniz" ifadelerini de kullandı.

Gökbakar'ın paylaşımında yer alan ifadeler şöyle:

"Kaz Dağları yok olmasın dediğim dünden beri başlayan kötüleme ve iftira kampanyası devam ediyor...Günlerdir hakkımda YALAN haberler yayınladınız. Beni ve ailemi taciz ettiniz. Magazinde başladınız, gazetelerde manşet ettiniz, Ana haberlerle yalanlara devam ettiniz. Devlet televizyonu TRT olarak evimin üzerinde drone uçurdunuz ve Ana haber bülteninde, özel hayatimi ihlal ettiniz, esim ve iki çocuğumla yasadığım, evimin yerini iyi kotu herkese ifşa ettiniz. Hedef gösterdiniz. Hep sustum bekledim. Çünkü ne dublex villa var, ne kacak iskele, ne de yıkım kararı...Hepsi koca bir YALAN...Burada tek katlı bir köy evi, 20m2 de iskelesi var. Ben burayı almadan önce de yıllardır vardı. Yapı kayıt belgelerini de almış benden önceki sahibi.. Yani anlayacağınız belki de Türkiye sahillerindeki birçok yapıdan iskeleden uzantıdan daha masum ve yasal bir iskele... not: organize edilen tur teknesi, çekilen fotolar ve bugüne gelene kadar bütün olanları da yakında görüntüleriyle aktaracağım. Bekliyorum su an... "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN