TOKİ Düzce kura sonuçları: 2 Aralık Düzce kura çekilişi asil ve yedek isim listesi sonuç sorgulama ekranı

TOKİ Düzce kura sonuçları: 2 Aralık Düzce kura çekilişi asil ve yedek isim listesi sonuç sorgulama ekranı

Düzce TOKİ kura çekilişleri dört gözle bekleniyor. 2 Aralık Cuma günü canlı yayın ile gerçekleşecek olan kura çekilişleri hakkında araştırmalar devam ediyor. Kura çekilişi ile birlikte Düzce TOKİ yedek ve asil isim listesi belli olacak. 1100 konut için çekilecek olan kura sonuçları bugün açıklanıyor. İşte Düzce TOKİ kura sonuçları hakkında merak edilen tüm detaylar…

TOKİ kura çekilişleri yapılırken il bazında farklı tarihlerde kura çekilişleri yapılıyor. Düzce'de yapılan kura çekilişleri için başvuruda bulunan vatandaşlar kura sonuçlarını araştırmaya başladı. 2 Aralık 2022 Cuma günü tamamlanacak olan çekiliş ile birlikte konut sahipleri belli oluyor. İşte Düzce TOKİ kura sonuçları hakkında merak edilen tüm detaylar…

DÜZCE TOKİ KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TOKİ tarafından gerçekleştirilen kura çekilişleri için 1-7 Aralık tarihleri arasında 7 ilde kura çekilişi yapılıyor. 7 il için 13.807 konut sahibini bulacak. Düzce'de yapılacak TOKİ kura çekilişleri 23 Aralık tarihleri arasında saat 10.00’da Düzce Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılacak.

DÜZCE TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Kura sonuçları canlı yayın ile www.toki.tv adresinde yayınlanırken resmi YouTube kanalı üzerinden de takip edilebilecek.

TOKİ kura çekilişleri hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Murat Kurum, kuraların noter huzurunda şeffaf bir şekilde çekileceğini ve canlı yayın ile resmi hesaplardan yayınlanacağını ifade etti. TOKİ Düzce kura çekilişi TOKİ resmi sayfası üzerinden takip edilebilir. Bununla birlikte Twitter ve Facebook hesapları üzerinden de canlı yayınları takip edebilirsiniz.

TOKİ Düzce Kura Sonuçları Belli Oldu Mu

DÜZCE KURA SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

Düzce kura çekilişleri 2 Aralık 2022 tarihinde saat 10.00’da yapılacak. Kura çekilişleri devam etmektedir. Sonuçlar açıklandığında asil ve yedek isimleri sizlerle paylaşacağız.

DÜZCE'DE KAÇ ADET TOKİ YAPILACAK?

Düzce'de TOKİ tarafından toplam 1.100 adet konut inşa edilecek.

DÜZCE'DE HANGİ İLÇELERDE TOKİ KONUTU YAPILACAK?

Düzce'nin 9 farklı ilçesinde TOKİ konutları vatandaşların kullanımına sunulacak. Bu kapsamda Düzce'de inşa edilecek konut listesi şu şekildedir:

Düzce TOKİ Konur İlçeleri

DÜZCE TOKİ TAKSİT SAYISI VE ÖDEMELERİ NE KADAR?

Düzce'de TOKİ sahibi olmak isteyen vatandaşlar 2+1 konutlar için 608 bin TL öderken aylık 2.280 TL’den başlayan taksit imkanı sağlanıyor. Bununla birlikte vatandaşlara 200 ay vade seçeneği de sunulmaktadır.

TOKİ ÜÇÜNCÜ ETAP KURALARINDA HANGİ İLLER YER ALIYOR?

TOKİ tarafından gerçekleştirilen sosyal konut projesinde kura çekilişleri illere göre farklı tarihlerde yapılıyor. 1-7 Aralık 2022 tarihleri arasında toplamda 7 ilde 13.807 konut için kura çekilişi yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ tarafından gerçekleştirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi 81 ilde toplam 250.000 konut ile vatandaşların kullanımına sunulacak. 3. Etap kura çekilişleri 1 Aralık-7 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacak. Kura takviminde yer alan bilgiler doğrultusunda Düzce'de 1100 konut Konya'da ise 7655 konut inşa edilecek. Düzce kurası 3 Aralık tarihine kadar devam ederken Konya kuraları ise 7 Aralık tarihine kadar yapılacak.

TOKİ SOSYAL KONUT ÖDEME PLANI NASIL OLACAK?

500bin konut ve 250bin konutluk arsa ile 50bin işyeri proje kapsamında yer almaktadır. Bu kapsamda vatandaşları sunulacak olan konut maliyetinin yüzde 40’ında indirim yapılacak. 2+1 daireler için 608 bin TL ödenirken 240 ay vade ve aylık 2bin 280TL taksit imkanı sunuluyor. 3+1 daireler içinde 851bin TL istenirken aylık olarak 3bin 187 TL ödenmesi gerekiyor.

Peşinat oranı için fazla ödeme imkanı olurken tamamen kapatılma imkanı da bulunmaktadır. Ancak vadede kısaltma imkanı yer almıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN