Trendyol Black Cuma indirimi ne zaman başlıyor? 2022 Trendyol indirimleri tarihi

Trendyol Black Cuma indirimi ne zaman başlıyor? 2022 Trendyol indirimleri tarihi

Kara Cuma, Black Cuma günleri başlıyor. Çok yakında pek çok marka indirime girmeye hazırlanıyor. Peki Kara Cuma Black Cuma indirimi ne zaman yapılacak? Hangi markalarda geçerli olacak? İşte detaylar...

2022 yılında Kasım ayında beklenen Black Cuma- Kara Cuma indirimleri Trendyol'da ne zaman başlayacağı oldukça merak ediliyor. Vatandaşlar bu indirimi kaçırmak istemiyor. Favorilerine eklediklerini ürünleri indirim günlerinde satın almak için sıraya giriyor. Yapılan indirimler %60'a kadar varıyor. Bu indirimi kaçırmak istemeyen vatandaşlar indirimin ne zaman olacağını oldukça merak ediyor.

Artık online alışveriş ülkemizde en çok yapılan aktivitelerden biri oldu. Mağaza gezmek yerine alışveriş plartformlarından yorumları okuyarak beğendikleri ürünleri alabiliyorlar. En çok kullanılan uygulamalardan biri olan Trendyol bu yıl Kara Cuma indirimi ne zaman yapılacak? Alışveriş tutkunlarını ilgilendiren haberin detayları için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

2022 TRENDYOL MUHTEŞEM CUMA ( KARA CUMA- BLACK FRİDAY) İNDİRİMİ NE ZAMAN?

Trendyol'da geçtiğimiz sene 23-26 Kasım' da yapılmıştı. Bu sene ne zaman olacağı ise merak konusu oldu. Kara Cuma Black Cuma indirimi tarihleri bu yıl hangi tarihte yapılacağı henüz belirlenmedi. Belirlendiği takdir de reklamlarla alışveriş tutkunları için duyurulacaktır.

TRENDYOL İNDİRİMLERİ BAŞLADI MI, NE ZAMAN BİTECEK?

Trendyol indirimleri henüz başlamadı. Her yıl yapılan indirim artan fiyatlardan dolayı bu yıl merakla bekleniyor. İndirimler mağazalarda tek bir gün sürerken, online plartformlarda bu süre uzuyor.

2022 TRENDYOL İNDİRİM GÜNLERİ NE ZAMAN?

Trendyol'da yapılacak olan indirim 23 Kasım olarak planlanıyor. Sizin de almak istediğiniz, sevdiğiniz ürünleri indirimden faydalanarak almak için şimdiden favorilerinize eklemenizde fayda var. Her kategoride belirli indirimler yapılıyor. Efsane günler indirimini sizde kaçırmayın!

KARA CUMA (BLACK FRİDAY) NEDİR?

Black Cuma ülkemizde çok iyi karşılanmıyor. ABD'de Şükran günü olarak bilinen gündür. Yılbaşı için gerekli olan ürünleri almaları için yapılan indirimlerdir. Yurt dışında o gün mağazalar 7/24 açık oluyor. Bizim ülkemizde ise bazı markaların mağazalarında bir gün boyunca indirim yapılıyor. Online plartformlar da ise bu bir hafta sürebiliyor.

TRENDYOL HAKKINDA

Trendyol firması Türkiye'de bulunan en büyük alışveriş sitesidir. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan site bir çok avantajı içinde barındırıyor. Hem alışveriş hem ürün satma hem market hem yemek imkanını kapınıza getiriyor. Aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir E-ticaret plartformudur. Mobil uygulaması da mevcuttur. 1.5 milyonluk yatırımın ardından 16,5 milyon kazanan Trendyol " decacorn" ünvanını alan ilk Türk şirketi oldu. Trendyol milyonlarca kez indirildi. Milyonlarca kişinin alışveriş yaptığı online plartform güvenilir siteler arasında en başta yer alıyor. Trendyol E- ticarette gün geçtikçe gelişim göstermeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN