Yeni Zelandalı vekil doğum yapmaya bisikletle gitti

Yeni Zelandalı vekil doğum yapmaya bisikletle gitti

Yeni Zelandalı milletvekili Julie Anne Genter, sosyal medya hesabından paylaştığı doğum hikayesiyle gündeme geldi. Genter, kendi doğumuna bisikletle gitti.

Yeni Zelandalı milletvekili Julie Anne Genter, bu sabaha karşı bisikletine atladı ve hastaneye gitti. Bu normal cümleyi bir haber haline getiren ise Genter'in bisikletle kendi doğumuna gitmesi.

Bisikletine atladığında doğum süreci çoktan başlamış olan vekil, hastaneye ulaştıktan bir saat sonra doğum yaptı ve bebeğini kucağına aldı.

Julie Anne Genter bu ilginç doğum hikayesini birkaç saat sonra resmi Facebook hesabından "Büyük haber! Bu sabah saat 03.04'te ailemizin yeni üyesine hoş geldin dedik. Doğum sürecim başlamışken bisiklet üzerinde olmayı planlamamıştım ama her şey böyle gerçekleşti" diyerek duyurdu.

Minnesota'da doğan ve hem Yeni Zelanda hem de ABD pasaportu taşıyan Genter, ülkeye 2006 yılında taşınmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN