Survivor Yasin Obuz kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Survivor Yasin Obuz kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

MasterChef Türkiye’deki renkli kişiliği, güleç yüzüyle hafızlarımızda kazınan Yasin Obuz, Survivor 2020 yarışmasıyla da karşımızda. Acun Ilıcalı’nın Survivor 2020 yarışmacılarını birer birer açıklamasının ardından, ‘’Yasin Obuz kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?’’ soruları merak konusu oldu…

16 Şubat tarihi itibarıyla yeni sezona ‘’merhaba’’ diyen Survivor 2020 yarışmacıları arasında Yemekteyiz ve MasterChef’ten tanıdığımız Yasin Obuz da var. Finale kısa süre kala MasterChef’ten elenen Yasin Obuz’un hayat hikâyesi karar.com’da…

20-02/04/yasin-obuzjpgg.jpg

YASİN OBUZ KİMDİR?

Yasin Obuz, aslen Diyarbakırlıdır ve 1988 doğumludur. İstanbul’da yaşamını sürdüren Yasin OBuz, Hacettepe Üniversitesi Spor Bölümünden mezun oldu. Ticaretle uğraşan Yasin Obuz, eğlenceli kimliğiyle ve katıldığı yarışmalarda girdiği polemiklerle anılıyor.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Yasin bir dönem Yemekteyiz programına katıldıktan sonra MasterChef Türkiye’de boy göstermiş, ancak finale haftalar kala Batuhan Bayır'la eleme potasına girerek yarışmaya veda etmişti.

Yasin, Kısmetse Olur adlı evlilik programında da karşımıza çıkmıştı…

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN