Yazar Emine Şenlikoğlu Okurlarıyla Buluştu

Yazar Emine Şenlikoğlu Okurlarıyla Buluştu

Bu yıl kapılarını üçüncü kez kitapseverlere açan Adıyaman Kitap Günlerine katılarak okurlarıyla buluşan Emine Şenlikoğlu, kitap imzalayıp okurlarla sohbet etti

18 Mayıs Çarşamba günü kapılarını ziyaretçilerine açan Adıyaman Kitap Günleri programında her gün ayrı bir heyecan yaşanıyor. Birbirinden ünlü yazarlar okurlarıyla buluşmaya ve kitaplarını imzalamaya devam ediyor. Adıyaman Valiliği bahçesinde kurulan Kitap günlerine adeta akın eden vatandaşlar, Yazar Emine Şenlikoğlu ile sohbet etmek, fotoğraf çektirmek ve kitap imzalatmak için birbiriyle adeta yarıştı. Yoğun ilginin olduğu Kitap Günlerine kitapseverler aileleri ve çocuklarıyla birlikte stantları gezerek yazarlarla buluşma imkanına kavuşup kendilerine kitap seçmenin keyfini yaşadı.Düzenlenen etkinlikte yazar Emine Şenlikoğlu kitapseverlerle sohbet ederek ayna zamanda okurları için kitaplarını imzaladı.

ADIYAMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN