YDS giriş belgesi nasıl alınır? 2020 YDS giriş yerleri açıklandı! İşte ÖSYM AİS ekranı

YDS giriş belgesi nasıl alınır? 2020 YDS giriş yerleri açıklandı! İşte ÖSYM AİS ekranı

On binlerce vatandaşın sabırsızlıkla beklediği Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'nın (YDS) giriş yerleri nihayet Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı. Peki, '2020 YDS ne zaman yapılacak?' Corona virüsü (koronavirüs) nedeniyle birçok sınavın tarihi değişti. Tarihi daha önce YDS'nin giriş belgeleri de ÖSYM AİS'te erişime açıldı. İşte, 'YDS giriş belgesi çıktısı alma ekranı'...

'2020 YDS giriş yeri nasıl öğrenilir?', 'YDS giriş belgesi nasıl alınır?', 'YDS ne zaman 2020?' sorularının yanıtlarına sayfamızda yer verdik. ÖSYM'nin sınav takvimini güncellemesini ardından sınav yerleri de yavaş yavaş belli oluyor. Bu ay içinde yapılacak Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'nın giriş yerleri de açıklandı. İşte, '2020 YDS giriş belgesi ÖSYM AİS ekranı'...

YDS SINAVI GİRİŞ YERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) giriş belgelerini eşirime açtı.

ÖSYM'den yapılan açıklamada, 27 Eylül 2020'de yapılacak YDS adaylarının, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Açıklamada, "Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin ais.osym.gov.tr internet adresinden 17 Eylül 2020 tarihinde saat 14.00'ten itibaren TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, ayrıca YDS için adayların saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacağı hatırlatıldı.

2020 YDS GİRİŞ BELGESİ ÇIKTISI ALMA EKRANI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN