2 dakikada kahvaltının kralını yapın! Bu tarif için komşularınız kapınızda sıra olacak: 2 dakikada salçalı sosis tarifi

2 dakikada kahvaltının kralını yapın! Bu tarif için komşularınız kapınızda sıra olacak: 2 dakikada salçalı sosis tarifi

Kahvaltı sofralarınızı salçalı sosis tarifimizle renklendirmeye ne dersiniz? Hazırlaması çok basit ve kolay olan salçalı sosis tarif ile hem midelere hem de gözlere bayram ettirebilirsiniz. İşte salçalı sosis tarifi...

Kahvaltı sofralarınıza çok yakışacak harika bir tarif ile karşınızdayız. Salçalı sosis ile hem kendinizi hem de çocuklarını şımartın. Mutfakta çok zaman harcamadan kolay ve pratik bir şekilde şipşak hazırlayabileceğiniz salçalı sosis tarifimizi mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. Salçalı sosis tarifimizle hem sofralarınızı renklendirebilir hem de midelere hitap edebilirsiniz. İşte şipşak yapabileceğiniz salçalı sosis tarifi şöyle;

MALZEMELER

1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 yemek kaşığı salça
1 küçük paket sosis
1 çay bardağı sıcak su
Ketçap
Tuz, nane

YAPILIŞI

Yerken bitmesini istemeyeceğiniz salçalı sosis tarifimiz için öncelikle kullanacağımız sosisleri ince ince dilimleyelim. Uygun bir tencereye sıvıyağ ile salçayı ilave ederek kavuralım. Kavrulan salçanın üzerine sıcak suyu, ketçabı ve tuzu ekledikten sonra hafifçe kavurmaya devam edelim ve kaynamasını bekleyelim.

maxresdefault-001.jpg

BU LEZZETE EKMEK BANMAYA DOYAMAYACAKSINIZ

Daha sonra üzerine İnce ince doğradığımız sosisleri de ekleyelim ve güzelce karıştırarak pişirelim. Pişen salçalı sosislerin üzerine en son kuru nane ilave edelim ve sıcak sıcak servis edelim.

AFİYET OLSUN...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN