Az Malzeme Gerektiren Bu Proteinli Turta İle Şampiyonlara Yakışır Düşük Kalorili Bir Kahvaltı Yapabilirsiniz

Az Malzeme Gerektiren Bu Proteinli Turta İle Şampiyonlara Yakışır Düşük Kalorili Bir Kahvaltı Yapabilirsiniz

Hem spor yapıp hem de kahvaltı yapmakta zorlanıyor musunuz? Size bomba gibi bir tarifimiz var. Bu tarifimiz hem az malzemeli hem de düşük kalorili. Bu sayede de kilo artışı yaşamayacaksınız. İşte az malzemeyle düşük kalorili kahvaltılarınızı göz bebeği olacak tarifimiz...

Çoğu kişi, ilk öğünün tüm günün en önemli öğünü olduğunu bilir. Ancak bazen, iyi niyetlere rağmen, birçok insan kahvaltı yapmayı zor buluyor. Sebepleri, hava durumu veya kişinin genellikle uyandığı iştahsızlık gibi birçok olabilir. Bununla birlikte, vücudu hareket ettirmek için bir şeyler yemek hala önemlidir. Bu yüzden bunu en iyi şekilde yapabilmek için uzmanlara göre dünyanın en sağlıklılarından biri olarak kabul edilen bu yemek çeşidini tercih etmenizi öneririz.

AZ MALZEME GEREKTİREN BU PROTEİNLİ TURTA İLE ŞAMPİYONLARA YAKIŞIR DÜŞÜK KALORİLİ BİR KAHVALTI YAPABİLİRSİNİZ

Ancak bugün yine de mükemmel sayılabilecek ve aynı zamanda çok pratik olan başka bir alternatif öneriyoruz. Hatta neredeyse hiç çaba gerektirmeyen hızlı bir hazırlıkla düşük kalorili bir kahvaltı yapabilirsiniz. Masaya getirmek için nasıl yapabileceğimizi birlikte öğrenelim.

maxresdefault.jpg

KÜÇÜK BİR TEK PORSİYON HAZIRLAMAK İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

100 ml yumurta akı
Şeker
Çikolata parçaları veya herhangi bir çikolata türü
1 tutam tuz
15 gr kepekli un

Üzerine isteğe bağlı dilediğiniz kuruyemiş

YAPILIŞI

İlk önce 100 ml yumurta beyazına ihtiyacınız var. Bunlar ya doğrudan süpermarketten satın alınabilir ya da sadece yumurtanın kırmızı kısmına ihtiyaç duyulan önceki hazırlıklardan arta kalanlar olabilir. Öte yandan, her şeyi sıfırdan hazırlamaya karar verirseniz, iki orta boy yumurta ile başlamanız ve bir mikser yardımıyla göz açıp kapayıncaya kadar sarıları ve beyazları ayırmanız gerekir . Bu nedenle, ikincisi bir kaba aktarıldıktan sonra, kar sertleşene kadar monte edilmesi gerekir. Bu yapıldıktan sonra, lezzetin ayarlanması gerekir. Ardından istediğiniz miktarda damla çikolatayı üzerlerine atın. Kilerde yoksa, en sevdiğiniz çikolatayı her zaman bir bıçakla iri doğrayabilirsiniz.

basliksiz-24.jpg

Bu noktada, tercih ettiğiniz bir tatlandırıcı, hatta beyaz veya kahverengi şeker ekleyin. Ancak ikincisini tercih ederseniz, tarifteki kalorilerin otomatik olarak artacağını göz önünde bulundurmalısınız. Ardından tadı dengelemek için bir tutam tuz ekleyin. Son olarak, keki sertleştirmek için ihtiyacınız olan unu ekleyin ve daha iyi bir kıvam verin. Tüm malzemelerin birbirine karışması için spatula yardımı ile karıştırın. Üzerine isteğe bağlı dilediğiniz kuru yemişi üstüne serpiştirip ekstra bir lezzet katabilirsiniz. Her şeyi uygun bir kalıba koyun ve 150 derece sıcaklıkta 15 dakika fırında pişirin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN