Ailesi Prens George'un hayatından endişeleniyor

Ailesi Prens George'un hayatından endişeleniyor

Cambridge Dükü William ve Düşes Kate Middleton, çocuklarının hayatının magazinciler tarafından takip edilmemesi için uyarı mektubu gönderdi.

Cambridge Dükü William ile karısı Düşes Kate Middleton, basın kuruluşlarına açık bir mektup göndererek "fotoğrafçıların çocuklarının peşinden koşmaması" konusunda uyarıda bulundu.

İki yaşındaki Prens George'u görüntülemek isteyen bir magazincinin bir arabanın bagajında saklandığının ortaya çıkması, küçük prensin ailesini endişelendirdi.

15-08/14/george-prinnce.jpg

Annesi Lady Diana'nın paparazzilerden kaçarken trafik kazasında ölmesi de bu tepkinin kabul edilebilir olduğunu düşündürdü.

Çiftin iletişim danışmanı Jason Knauf aracılığı ile gönderilen mektupta "Dük ve Düşes'in her çocuğun kim olduğuna bakılmaksızın güvenli, mutlu ve mahrem bir hayata sahip olmayı hak ettiğini düşündükleri ve çocukları paparazziler yüzünden kapalı kapılar ardında yetiştirmek istemedikleri" belirtildi.

Kensington Sarayı'nın resmi Twitter sayfasında da bu görüşler yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN