Yeni bir Resident Evil oyunu yolda!

Yeni bir Resident Evil oyunu yolda!

Capcom, sonraki Resident Evil için hazırlıklarını sürdürüyor gibi görünüyor. Bu kez oyun severlerin yüzünü güldürecek, korkunç bir konsol oyunu mu geliyor?

2000’lere damgasını vuran korku oyunu Resident Evil hayranlarından mısınız? Yanıtınız evet ise biliyoruz ki son yıllarda beklentilerinize oldukça kötü yanıtlar verildi ve memnuniyetsizsiniz. Nerede o eski Resident Evil oyunları dediğinizi duyar gibiyiz ama dünya genelindeki serzenişlere kulak veren Capcom, sonraki Resident Evil için hazırlıklarını sürdürüyor gibi görünüyor. Bu kez oyun severlerin yüzünü güldürecek, korkunç bir oyun mu geliyor?

15-07/27/ekran_resmi_2015-07-27_13_37_40.jpg

Resident Evil serisinin geliştiricisi Capcom, Japonya’da ‘Umbrella Corps’u tescilledi. Bu, şu anlama geliyor; Umbrella Corps, Resident Evil serisine aşina olanların yakından bileceği gibi oyun ve film ile ilgili bir kavram ve artık tamamen Capcom’un kullanımına hazır durumda.

Sonraki Resident Evil oyunu ‘Umbrella Corps’ adıyla gelebilir. Elbette sadece bu ismi korumak için de adım atılmış olabilir. Ancak yüksek olasılıkla konsol hatta mobil platformlar için yeni bir Resident Evil yapımı yolda gibi görünüyor. O tüyler ürperten efektler, ani ve sarsızı yaratıklarla mücadele… 

Solukların kesildiği ilk Resident Evil oyunlarının devamı bu kez gelecek mi? Bu sorunun yanıtlarını ve oyun dünyasına dair diğer gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN