Yeni iPod'lar geliyor İşte detaylar

Yeni iPod'lar geliyor
İşte detaylar

ABD’li teknoloji şirketi Apple’ın kısa süre içerisinde iPod touch, iPod Shuffle ve iPod Nano modellerinin yeni sürümlerini açıklaması bekleniyor.

Apple’ın müzik alanında geliştirilen yeni uygulamasının tüm dünyada büyük ilgi görüyor. Apple Music adlı uygulamanın ardından şirketin müzik odaklı bir dizi açıklamayı da kısa süre içinde yapması bekleniyor.

Şirket; iPod touch, iPod Shuffle ve iPod Nano modellerinin yeni sürümlerini büyük bir olasılıkla Temmuz ayı bitmeden tanıtacak. Apple, 2012 yılında beri ilgili serilerini güncellememişti...

Bir Apple çalışanının iPod touch görüntülerini basına sızdırmasına dayandırılan bu durumun yanında tanıtım için net tarih de ortaya atıldı. Fransız web sitesi iGen.fr’ın iddiasına göre yeni Apple cihazları 15 Temmuz 2015 Salı günü gelecek.

15-07/11/touch_3372067b.jpg

Donanımsal taraftaki özellikler ise genel olarak çeşitli otoritelerin görüşlerine dayandırılıyor. Buna göre 2012’den beri satışta olan iPod touch’ın üzerindeki 32 bit işlemci, yeni modellerde 64 bit mimarisi ile kullanıcılara sunulabilir. Ayrıca 5 megapiksel kamera; 16, 32 ve 64 GB depolama alternatifleri de yine büyük ihtimalle cihazın donanımsal yapı taşları arasında yer alacak.

Yeni modellerde altın, elektrik mavisi ve fuşyanın da aralarında yer aldığı çok sayıda yeni renk seçeneği de sunulacak. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN