Yeni Malatyaspor, Göztepe ile yenişemedi: 1-1

Yeni Malatyaspor, Göztepe ile yenişemedi: 1-1

Süper Lig'de 2. haftanın açılış maçında Yeni Malatyaspor konuk ettiği Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Konuk ekibin golünü Halil Akbunar, ev sahibinin sayısını ise Galatasaray'dan transfer edilen Adem Büyük penaltıdan attı.

Süper Lig'de 2. haftanın perdesi Malatya'da açıldı. Yeni Malatyaspor kendi evinde Göztepe ile yenişemedi ve maç 1-1'lik beraberlikle bitti.

Yeni Malatya Stadı'ndaki karşılaşmada konuk ekip 19. dakikada Halil Akbunar'ın golüyle öne geçti. 30'da penaltıdan yeni transfer Adem Büyük skora denge getirdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca taraflar 1'er puanı paylaştı.

Sezonun ilk haftasında Malatya temsilcisi Fatih Karagümrük'e 3-0 mağlup olmuştu. Geçen hafta Denizlispor'u 5-1'lik skorla deviren İzmir ekibi böylece puanını 4'e yükseltirken, Malatyaspor da ilk puanını aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN