Galatasaray ve Yeni Malatyaspor’da korona paniği! Toplam 3 vaka

Galatasaray ve Yeni Malatyaspor’da korona paniği! Toplam 3 vaka

Süper Lig’de bu hafta Ankaragücü ile karşılaşacak olan Galatasaray’da 1, Beşiktaş ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’da ise iki futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Süper Lig’in 7. haftasındaki maçlar öncesinde takımların koronavirüs test sonuçlarını açıklamaya başladı. Önce Galatasaray’da çıkan 1 pozitif vaka haberi gelirken daha sonra da Yeni Malatyaspor’da da iki futbolcunun koronaya yakalandığı duyuruldu.

Cumartesi günü Ankaragücü’nü sahasında konuk edecek olan Galatasaray’da bir oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı. 

Sarı-kırmızılı kulübün resmi siteden yaptığı açıklama şöyle;

“Cumartesi günü karşılaşacağımız MKE Ankaragücü maçı öncesi Galatasaray Futbol takımı oyuncuları, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için sponsor hastanelerimiz Medical Park ve Liv Hospital'ın katkılarıyla yapılan Covid 19 PCR testleri sonuçlanmış ve sadece bir oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır.

Oyuncumuzun tedavi protokolü ve karantina süreci başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü”

yeni-malatyaspor.jpg

YENİ MALATYASPOR'DA DA İKİ POZİTİF VAKA 

Pazar günü Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Malatya ekibinde de iki futbolcu karantinaya alındı. Yeni Malatyaspor Kulübü’den yapılan açıklama şöyle;

“Tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır.

Yapılan testler neticesinde iki futbolcumuzda pozitif vakaya rastlanmıştır. Pozitif sonuçlanan futbolcularımızın takip ve tedavi süreçlerine ilgili prosedürler dahilinde başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN