Yenikapı'ya yüzlerce araç getirildi | 'İmamoğlu talimatı verdi' iddiası

Yenikapı'ya yüzlerce araç getirildi | 'İmamoğlu talimatı verdi' iddiası

İBB Başkanı İmamoğlu'nun talimatı üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve şirketlerine bağlı ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce aracın İstanbul Yenikapı Meydanı'nda toplatıldığı iddia edildi. ?Öte yandan toplanan araçların tam sayısının bilinmediği ancak 350'den fazla aracın getirildiği belirtiliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçilmeden önce açıklayacağı vaadinde bulunduğu ve AK Parti döneminde ihtiyaç olmadığı halde kiralandığı belirtilen yüzlerce aracın İstanbul Yenikapı Meydanı'nda toplatıldığı iddia edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Deniz Demir, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "İstanbul Büyükşehir Belediyesi milletin vergileriyle yapılan şatafatı gözler önüne serdi. İşte Yenikapı'da sergilenen araç israfının bir kısmı" ifadelerine yer verdi.

19-09/05/30.jpg

ANKA Haber ajansı da "İBB Başkanı İmamoğlu’nun seçim öncesi söz verdiği AKP döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce aracı, israfın kanıtı olarak Yenikapı Meydanı'nda toplama talimatına dair görüntü ve fotoğraflar sosyal medyada paylaşılmaya başlandı" ifadeleriyle Yenikapı'da araçların bulunduğu bir video paylaştı.

?Öte yandan toplanan araçların tam sayısının bilinmediği ancak 350'den fazla aracın toplandığı belirtiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN