Yenişehir'li kadınlar çay saatinde tenis öğreniyor

Yenişehir'li kadınlar çay saatinde tenis öğreniyor

Yenişehir Belediyesi'nin kadınlara yönelik 'Çay Saatinde Tenis Öğrenmeye Ne Dersiniz?' sloganıyla başlattığı tenis kursuna katılan ve eğitimlerini tamamlayan kursiyerler, tenis öğrenmeyi pasta keserek kutladılar.

Mersin'de Yenişehir Belediyesi Ata Tenis ve Spor Tesislerinde çay saatinde tenis öğrenen ve ilk grup olan kadınlar iki buçuk aylık eğitimlerini tamamladı. Kursiyerler, kendilerine eğitim veren Yenişehir Belediyesi bünyesindeki uzman personellere kortta sürpriz pastayla teşekkür ettiler. Tenis öğrenen kadınlar, kurslar için Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti.

İKİNCİ GRUP EĞİTİMLERE BAŞLADI

Başvuruların devam ettiği ve Yenişehirli kadınların yoğun ilgi gösterdiği tenis kursunda 60 kişiden oluşan ikinci grup eğitimlerine başladı. Hafta için sabah 09.30-12.30 arasında verilen eğitimler branşında uzman hocalar tarafından veriliyor. Yenişehir Belediyesi eğitim alan kadınlara tesis, raket ve top imkânı sağlanıyor. Vatandaşlar, 0552 305 09 34 nolu numarayı arayarak kayıtlar ve kurs hakkında bilgi alabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN