Yeşilçam dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? 1960'larda geçen yeniden doğuş hikayesi

Yeşilçam dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? 1960'larda geçen yeniden doğuş hikayesi

BluTV'nin ilk dönem dizisi Yeşilçam, yüksek bütçeli prodüksiyonuyla dikkat çekiyor. 22 Nisan 2021 Perşembe günü ilk iki bölümüyle izleyicisiyle buluşacak dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci, Afra Saraçoğlu yer alırken, yönetmenliğini ise Çağan Irmak üstleniyor. İşte detaylar...

Oyuncu kadrosu ve konusuyla iddialı olan Yeşilçam, yerli online dizi-film platformu BluTV'de diziseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Emel Sayın'ın seslendirdiği 'Rüyalar Gerçek Olsa' şarkısının eşliğinde yayınlanan fragmanla dizi şimdiden merak uyandırdı. Eski Türk filmlerini sevenlerin ilgisini çeken Yeşilçam dizisi, görkemli ve nostaljik dünyanın kapılarını aralıyor.

YEŞİLÇAM DİZİSİ FRAGMAN

YEŞİLÇAM DİZİSİ NE ZAMAN, NEREDE YAYINLANACAK?

Dijital platform hizmetlerinin sayısının artmasıyla televizyon izleme alışkanları değişiyor. Sadece bir bölümü 3 saate yakın süren ve birbirinin benzeri olan tv dizilerinden sıkılan izleyici, online dizi-film platformlarındaki alternatif yapımlara yoğun ilgi gösteriyor.

Fragmanlarıyla merak konusu olan Yeşilçam dizisi, 22 Nisan 2021 Perşembe günü sadece BluTV'de yayınlanacak. Her hafta bir yeni bölüm, platformun içerik kütüphanesine eklenecek. Toplamda 10 bölüm olarak çekilen dizinin ikinci sezonu da 28 Ekim 2021 tarihinde seyircisiyle buluşacak. BluTV'de aylık ücretin 20 TL, yıllık ücretin ise 120 TL olduğunu belirtelim.

YEŞİLÇAM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

1960'lar Türkiyesinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam sinemasındaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesi ekranlara geliyor. Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş'i oynuyor. Afra Saraçoğlu, Yeşilçam'ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı'yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam'ın gözde yıldızlarından Mine Cansu'yu canlandırıyor.

24867430-jpg-r-1920-1080-f-jpg-q-x-xxyxx.jpg

YEŞİLÇAM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Eastern Sunrise'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Levent Cantek ve Volkan Sümbül'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağan Irmak'ın oturduğu Yeşilçam dizisi oyuncu kadrosunda; Çağatay Ulusoy (Semih), Afra Saraçoğlu (Tülin), Selin Şekerci (Mine), Ayta Sözeri (Kuvvet), Güngör Bayrak (Belkis), Yetkin Dikinciler (Reha), Nilüfer Açıkalın (Adviye), Özgür Çevik (İzzet), Bora Akkaş (Hakan), Selin Kahraman (Aysel), Altan Erkekli, Ercüment Fidan, Efe Tunçer, Onur Bilge, Devrim Nas gibi isimler yer alıyor.

Şan dersi alan oyuncu Selin Şekerci, oynadığı karakterle ilintili olarak Yeşilçam dizisinin şarkısını da seslendirecek.

YEŞİLÇAM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Görsel şölen ve aksiyonlu sahneleriyle izleyenleri masalsı bir dünyaya davet eden Yeşilçam dizisi, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çekildi. Sekapark'ta 300 bin metrekare açık alana ve 55 bin metrekare kapalı alana kurulan Avrupa'nın en büyük film platosunda gerçekleştirilen çekimlerde, İstiklal Caddesi'nin nostaljik tramvayından Beyoğlu'nun meşhur mekanlarına kadar 1960'ların her detayına yer verildi.

24321430-jpg-r-1920-1080-f-jpg-q-x-xxyxx.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN