En yeni resimli yılbaşı mesajları ve yılbaşı tebrik kartları

En yeni resimli yılbaşı mesajları ve yılbaşı tebrik kartları

Bir zamanlar kırtasiyelerde satılan yılbaşı tebrik kartları artık dijital ortamda... İnsanların yüzünde gülümseme oluşturacak, en yeni resimli yılbaşı mesajları ile Whatsapp, Facebook, Instagram gibi sosyal mecralarda 2022 yılının güzellikler getirmesini dileyebilir, sevdiklerinizi yılbaşı tebrik kartları ile mutlu edebilirsiniz. İşte, yılbaşı tebrik kartları ve görselleri...

Yeni yıl ruhunu yansıtan ve içinde en iyi dileklerin bulunduğu tebrik kartları uzakta olan sevdiklerimizin yeni yılını kutlamak için en iyi seçeneklerden birisi. Koronavirüs salgını nedeniyle ayrı düştüğümüz yakınlarımıza 2022 yılına özel en yeni resimli yılbaşı mesajları ve tebrik kartları ile her zaman kalbimizde olduklarını gösterebilirsiniz.

YILBAŞI TEBRİK KARTLARI

* Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle. İyi Yıllar.

yilbasi-tebrik-karti-1-001.jpg

* Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu yıllar...

yilbasi-tebrik-karti-4-001.jpg

* Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

yilbasi-tebrik-karti-7.jpg

* Dostluğumuza bir yıl daha eklemenin sevincini yaşıyorum. Yeni yıldan dileğim ise; birlikte nice yıllara, sağlıkla ve mutlulukla... İyi ki varsın!

yilbasi-tebrik-karti-9.jpg

* Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu yıllar!

yilbasi-tebrik-karti-12.jpg

* Her yılı birkaç iyi ders ile bitirip her yeni yıla geçmişten öğrendiğin derslerle başlamanı diliyorum. Yeni yıl sana yeni ve güzel bir sayfa açma şansı getirsin!

yilbasi-tebrik-karti-13.jpg

* Sen ve ben aynı ağacın aynı kökünü paylaşıyoruz. Birbirimizden ne kadar uzakta olduğumuz önemli değil, her zaman kalplerimiz beraber olacak. Mutlu yıllar!

yilbasi-tebrik-karti-14.jpg

* Bu yıl senin yılın olacak, buna inanıyorum. Başta sağlık, mutluluk ve huzur, nice başarılar hep seninle olsun. Yeni yılın kutlu olsun!

yilbasi-tebrik-karti-5.jpg

2022 EN YENİ RESİMLİ YILBAŞI MESAJLARI

* Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi seneler!

yilbasi-tebrik-karti-15.jpg

* Yeni yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiçbir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.

yilbasi-tebrik-karti-16.jpg

* Kapının aşk ile çalacağı, mutluluğa doyamayacağın, sürprizlerle dolu şahane bir yıl diliyorum sana. Yeni yılın kutlu olsun.

yilbasi-tebrik-karti-17.jpg

* Yeni yılınızı kutlar; sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar dilerim. Kucak dolusu sevgiler...

yilbasi-tebrik-karti-18.jpg

* Yeni yıla nasıl girersen öyle geçermiş diyorlar. Ben de yeni yıla seni gülümseterek başlamak istedim :) Yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın.

yilbasi-tebrik-karti-19.jpg

* Etrafının her zaman en sevdiğin insanlarla çevrili olduğu, mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim. Yeni yılın kutlu olsun!

yilbasi-tebrik-karti-22.jpg

* Geçen yıl hayatımda özel bir yıldı çünkü seninle tanıştım. Önümüzdeki yıl özel olacak çünkü şimdiden en iyi arkadaşım sensin! Mutlu yıllar...

yilbasi-tebrik-karti-23.jpg

* 2022 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2021 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle...

yilbasi-tebrik-karti-15-001.jpg

* Yeni yılda umutların gerçek, gerçek mutlulukların sonsuz olsun! İyі yıllar…

2022-291220211b33c378.jpg

* Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle... İyi yıllar!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN