YÖKDİL soru ve cevap anahtarı yayınlandı! YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak?

YÖKDİL soru ve cevap anahtarı yayınlandı! YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak?

YÖKDİL (Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı) sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürerken YÖKDİL soru ve cevap anahtarı ÖSYM tarafından yayınlandı. Sınava giren binlerce kişi , '2019 YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak?' sorusuna yanıt arıyor. İşte, ÖSYM sorgulama sayfası ile sınav sonuçları ile ilgili detaylar...

YÖKDİL sınavının bu yıl 3 Kasım 2019'da 7.'sı düzenlendi.  Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavına giren binlerce kişi, 'YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?' sorusunun yanıtını merak ediyor.

Peki, 2019 YÖKDİL sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? Detayları sizler için derledik.

YÖKDİL SONUÇLARI ÖSYM TARAFINDAN NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YÖKDİL sınav sonuçları, 28 Kasım 2019 Perşembe günü erişimine açılacak. Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM resmi internet sitesinden çğrenebilecek.

YÖKDİL SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

YÖKDİL sonuçları sorgulama işlemleri, https://ais.osym.gov.tr/ adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

ÖSYM SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

YÖKDİL SORULARI VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI

3 Kasım 2019'da yapılan YÖKDİL'in temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının yüzde 10'u erişime açıldı. 4 Kasım itibariyle erişime açılan soru ve cevaplar ÖSYM AİS üzerinden on gün süreyle görüntülenecek.

YÖKDİL CEVAP ANAHTARI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN