Akdağmadeni’nde "Huzur Akdağmadeni" uygulaması

Akdağmadeni’nde "Huzur Akdağmadeni" uygulaması

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından daha huzurlu bir Akdağmadeni için uygulama yapıldı

Akdağmadeni ilçesinde 73 polis ve 27 ekip ile umuma açık yerler, metruk bina, park ve bahçelerde huzur uygulaması gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında 694 kişi ve 195 araç sorgulandı. Sorgulama sonucunda 1 aranan şahıs yakalanırken 2 şahsa da kapalı mekanda sigara içmekten idari işlem uygulandı. 2 iş yerine ise kapalı mekanda sigara içilmesine izin verdikleri için tutanak tutulmuş ve 2 şahsa 6136 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapıldı. İlçede 1 kıraathaneye ruhsatsız iş yeri açmaktan tutanak tutuldu, 3 araca muayene sizlikten, 4 araca sigortasızlıktan, 1 araca standart dışı far kullanımından olmak üzere toplam 8 araca bin 245 TL idari para cezası uygulandı.Denetimlerde polis kontrollerinden geçen bir vatandaş ise “Bu denetimler vatandaş için yapılıyor, denetimlerden ilçe halkı olarak memnunuz” dedi.

YOZGAT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN