Köy halkı kendi imkanlarıyla 300 fidan dikti

Köy halkı kendi imkanlarıyla 300 fidan dikti

Yozgat’ın Yerköy ilçesine bağlı Aydıngün köyü halkı geleceğe yeşil bir köy bırakmak amacıyla 300 fidanı toprakla buluşturdu

Aydıngün köyü muhtarlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, köylüler çam fidanlarını köy sokaklarına ve boş alanlara dikti. Köyde başlatılan ağaçlandırma çalışmaları sayesinde vatandaşlar yaklaşık 300 çam fidanını toprakla buluşturdu.Gelecek nesillere daha yeşil ve daha güzel bir köy bırakmak adına ağaçlandırma çalışması başlattıklarını söyleyen Aydıngün köyü muhtarı Adem Serbes, “Köy halkımız ve Bursa’da yaşayan Aydıngün köylülerimiz tarafından kendi imkanlarımızla aldığımız yaklaşık 300 adet fidanı köyümüze getirerek hep birlikte toprakla buluşturduk. İnşallah bundan sonra ki yıllarda da ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecektir. Bu güzel çalışmada yanımızda olan köy halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YOZGAT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN