Ormanda üretim tatbikatı yapıldı

Ormanda üretim tatbikatı yapıldı

Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Yozgat’ın Çayıralan ve Akdağmadeni ilçesinde Üretim ve Standardizasyon Tatbikatı düzenlendi

Tatbikatın ilki Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğünde, ikincisi ise Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlendi. Yapılan tatbikatlarda deneme alanında belirlenen ağaçlar üzerinde damga, kesme, boylama işlemlerinin ne şekilde yapılması gerektiği uygulamalı olarak gösterildi.Çayıralan ve Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğü sahalarında yapılan tatbikata; Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, Bölge Müdür Yardımcısı Kemal Kayıran, Çayıralan Orman İşletme Müdürü Ömer Faruk Bulut, Akdağmadeni Orman İşletme Müdürü Hayri Özdemir, teknik elemanlar, işletme şefleri, muhafaza memurları ve kesim yapan orman köylüleri katıldı.

YOZGAT/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN