Yozgat’ı yarı finalde temsil edecekler

Yozgat’ı yarı finalde temsil edecekler

Kastamonu’da düzenlenecek Okul Sporları Genç Kız Futbol Yarı Final müsabakalarında Yozgat’ı temsil edecek olan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi futbol takımı yola çıktı

Yozgat’ta düzenlenen Okul Sporları Genç Kızlar Futbol müsabakaları grup maçlarını namağlup lider tamamlayan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi futbol takımı, 7-10 Şubat’ta Kastamonu Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan Okul Sporları Genç Kız Futbol Yarı Final müsabakaları için Kastamonu’ya hareket etti. Yarı finallerde Yozgat’ı temsil edecek olan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, burada alacağı başarılı sonuçların ardından Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak. Kastamonu’da düzenlenecek turnuvaya Yozgat’ın yanı sıra İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Zonguldak, Sivas ve Giresun illerinden takımlar katılacak.

YOZGAT/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN