Yozgat’ta otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

Yozgat’ta otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı

Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde otomobillerin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı

Kaza, Kadışehri ilçesine bağlı Yakacık köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hasgül Karakaş yönetimindeki 06 EB 6899 plakalı otomobil, Sırrı Öztürk yönetimindeki 66 FL 172 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücülerle birlikte araçlarda bulunan Abdullah, Yunus, Zeynep, Ebrar Öztürk ile Nurten Karataş ve Efecan Kargılı yaralandı. Sebahat Öztürk (42) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken 4 yaşındaki Zeynep Ebrar’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

YOZGAT/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN