Yozgat'ta devlet toplantısı AK Parti binasında yapıldı

Yozgat'ta devlet toplantısı AK Parti binasında yapıldı

Yozgat'ta yapılması planlanan millet bahçesi nedeniyle mağdur olan vatandaşlar ile yapılan toplantı AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven devleti ilgilendiren bir toplantının bir siyasi parti binasında yapılmasına tepki gösterdi.

Yozgat’ta Millet Bahçesi yapılması planlanan Menekşe Evleri’nde mağdur edilen hak sahipleriyle yapılan toplantının adresi AK Parti İl Başkanlığı oldu. Toplantıya AK Parti Milletvekili Yusuf Başer ve parti yöneticileri katıldı.

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, resmi toplantının AK Parti İl Başkanlığı’nda yapılmasını eleştirdi ve “Mağdur vatandaşın üzerinde baskı kuruluyor ?” dedi.

TOPLANTI AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI'NDA YAPILIYOR"

“Uzun zamandır Yozgat gündeminde olan yerine Millet Bahçesi yapılması planlanan Menekşe Evleri hak sahipleri ile bir uzlaşma toplantısı yapıldı. Toplantı AK Parti’nin İl Başkanlığı’nda yapılıyor” diyen Ali keven şunları kaydetti:

"Projenin muhatabı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Yozgat Belediyesi olmasına rağmen toplantının yapıldığı yerin AK Parti İl Başkanlığı binası olmasının sebebi nedir?

"AMACINIZ NEDİR?"

Belediye Başkanı Celal Köse acaba kendisini hâlâ AK Parti İl Başkanı olarak mı görüyor? AK Parti Milletvekili ile birlikte hak sahiplerini parti binasına çağırmakta amacınız nedir?

Üzerlerinde baskı mı oluşturuyorsunuz? Bunca hak sahibi yeterince mağdur edildi. Yozgat Belediyesi’nin tabelasını kaldırın oraya da AK Parti tabelası asın."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN