Yün eldivenleriyle hafızalara kazınmıştı! Oyuncak bebeği on binlerce dolara satıldı

Yün eldivenleriyle hafızalara kazınmıştı! Oyuncak bebeği on binlerce dolara satıldı

ABD'deki yemin töreninde yün eldivenleriyle gündeme oturan Bernie Sanders'ın tığ ile yapılan oyuncak bebeği 20 bin 300 dolara satıldı. Sanders'ın yün eldivenlerini de ören Tobey King, tığ işi oyuncaktan elde ettiği geliri yardım kuruluşuna bağışlayacak.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yeni başkan Joe Biden'ın yemin töreninde ikonikleşen bir fotoğraf çekildi. Tüm dünya gündemine oturan fotoğraf yün eldivenleriyle Vermont Senatörü Bernie Sanders'a ait.

1-003.jpg

20 BİN 300 DOLARA SATILDI

Sanders'ın sosyal medyada viral olan fotoğrafı sonrası meşhur yün eldivenleri ören Tobey King'in Sanders'ın törendeki o oturuşunu betimlediği tığ işi oyuncak bebek 20 bin 300 dolara satıldı.

2-003.jpg

"OYUNCAĞI 7 SAATTE YAPTIM"

Teksas'ta yaşan King, "Bernie'nin o görüntüsünden dolayı gündemin ilk sıralarında olduğunu biliyordum. O yüzden elimde halihazırda bir Bernie deseni ve oyuncağı vardı. Ben de o deseni Sanders'ın o kıyafetine benzeyecek şekilde elden geçirdim. Oyuncağı yaklaşık 7 saatte yaptım" dedi.

3-002.jpg

PARA YARDIM KURULUŞUNA GİDECEK

​Bebeğin fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan King'in paylaşımı binlerce beğeni topladı. Cumartesi günü de bebeği eBay üzerinden 99 cent'e satışa çıkaran ve gelen en yüksek teklif olan 20 bin 300 dolara satan King, parayı kendi yemeklerini satın alamayan veya hazırlayamayan kişilere evde yemek veren Wheels on Mheels kuruluşuna bağışlayacağını söyledi. eBay'in de yaptığı ek destekle bağış miktarı 40 bin 600'e çıkmış oldu. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN